Autocenter med mere end 30 års erfaring

Hos Hydro AutoCenter i Ringkøbing har vi mere end 30 års erfaring som autoværksted og bilforhandler. Vi står til rådighed for dig, uanset om det gælder køb af bil, reparation af biler, udlejning af trailer og meget mere.

Som bilejer bestemmer du selv hvilket værksted, du ønsker, der skal servicere til bil. Derfor står det frit for dig at få oprettet en serviceaftale hos Hydro AutoCenter. Vi er specialister i at servicere din bil, og vi er samtidig et godkendt værksted, hvilket betyder, at vi udfører både eftersyn og reparationer på alle bilmærker. Samtidig beholder du selvfølgelig din fabriksgaranti, da vi kun bruger godkendte reservedele.

Derudover er vi autoriseret Citroën værksted, så er du ejer af en Citroën, kan du trygt lade os varetage service af din bil. Vores mekanikere er uddannet og har specialviden inden for de forskellige Citroën modeller, og du kan derfor være sikker på, at vi kan tilbyde den bedste service og udelukkende benytter os af originale reservedele.

Hydro AutoCenter varetager alle opgaver

Aircondition
Aircondition og klimalæg er vigtigt at få serviceret, da biler i gennemsnit taber 10 % af sit kølemiddel hver år. Derfor anbefaler vi, at du som minimum får serviceres aircondition og klimaanlæg hvert andet år.

Dækcenter og dækopbevaring
Når det skifter fra sommer til vinter, står vi gerne for at skifte dine dæk, ligesom vi gerne står for opbevaringen af de dæk, du ikke bruger. På den måde kan du hurtigt køre forbi, når det er tid til skift, og du er sikret, at dine dæk altid opbevares korrekt.

Oliefyr
Er oliefyret i din bil gået i stykker, fikser vi det hos Hydro AutoCenter, så du igen kan holde varmen.

Pladesmed
Det er sjældent, at du selv kan fjerne de buler, du får i bilen, hvorfor det er en god ide, at du tager et smut forbi vores pladesmed.

Stenslag
Har du fået et stenslag i forruden, er det bare at tage forbi vores autoværksted, så fikser vi det hurtigt og effektivt.

Serviceaftale
Vi servicerer alle biler og udfører både service, eftersyn og alle former for reparationer. Vi bruger kun godkendte reservedele, så du er sikker på at beholde din garanti. Du kan derfor trygt få en serviceaftale hos os.

Dit lokale autoværksted

Hos os lægger vi vægt på, at det skal være nemt at have sin bil på værksted, og at der skal være service i højklasse, så du hurtigt kan blive godt kørende. Vi fokuserer på de gode relationer, der er mellem os og vores mangeårige trofaste kunder

Vi servicerer kunder, både private såvel som erhverv, i Ringkøbing, Skjern, Søndervig og Videbæk, men uanset hvor i landet du er fra, står vi på vores autoværksted klar til at hjælpe dig med hvilken som helst reparation af din bil. Har du spørgsmål til de ydelser, vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 32 03 01, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe.