Dæk optager en god del plads, når de ikke længere skal bruges og blot skal opbevares til næste sæson. Hvis ikke du har den nødvendige plads til at opbevare dine dæk, kan det være den rette løsning at få dem opbevaret hos et autoværksted, som tilbyder dækservice og dækopbevaring.

På vores værksted i Ringkøbing tilbyder vi en grundig dækservice samt dækopbevaring for kunder i Skjern, Søndervig og Videbæk. Uanset om der er tale om dæk til personbiler, motorcykler, lastbiler eller noget helt fjerde, ved vi, hvordan man bedst opbevarer dæk.

Det er inkluderet i vores dækservice & dækopbevaring

Du kan blot læne dig tilbage, mens vi sørger for, at dit vejgreb forbliver sikkert og stabilt. Med vores dækservice og dækopbevaring tilbyder vi:

  • Effektivt hjulskifte
  • Hjulafbalancering
  • Komplet serviceeftersyn, herunder kontrol af dækmønster, dæktryk, ventiler og fælge
  • Ansvarlig dækopbevaring af alle typer dæk
  • Rengøring af hjul før opbevaring
  • SMS-påmindelse, når det er tid til at skifte dæk
  • Mulighed for at booke tid til dækservice og dækopbevaring online

Der er ingen grund til at lade dine dæk optage plads derhjemme, når du kan få en komplet og grundig dækservice og dækopbevaring hos os: Du afleverer og parkerer, vi skifter hjul og monterer.

Korrekt og optimal dækopbevaring

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan dæk opbevares. De skal nemlig opbevares tørt og køligt og i rum uden direkte sollys. Dertil skal de opstilles vertikalt, det vil sige oprejst ved siden af hinanden – de må ikke stables. Derudover er der en smule forskel på, hvordan vinter- og sommerdæk skal opbevares.

Book tid til dækservice & dækopbevaring i dag

Hos Hydro Autocenter har vi tjek på, hvordan man sikrer en korrekt og optimal dækopbevaring af alle typer dæk, så du ikke selv skal bruge tid på at sætte dig ind i det og finde et sted, hvor de kan opbevares ansvarligt. Vi tilbyder naturligvis også en grundig dækservice, så dine hjul kommer i perfekt kørestand til alt slags vejr.

Book tid til dækservice og dækopbevaring nemt og hurtigt lige her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon: 97 32 03 01, inden du booker en tid.