Hos Hydro Autocenter gør vi en dyd ud af at skabe værdifulde løsninger for dig – uanset hvilken bil du ejer. Vi specialiserer os inden for en lang række mærker og står klar til at hjælpe, hvis du eftersøger topprofessionel service på din Opel. Hos os får du en service, der måler sig med mærkeværkstederne, uden at det tynger ud i pengepungen. Bor du nær Ringkøbing, Skjern, Søndervig eller Videbæk er vi blot en kort køretur fra dig. Hos os får du værdi for pengene!

Kompetent bilservice alle hverdage

Vi har mere end 30 års erfaring med biler – og vi gør hver dag en indsats for at blive endnu bedre. Vores erfaring med Opel spænder vidt, og vi leverer gerne kompetent rådgivning til dig, uanset hvilken problematik du har med bilen. Vi er løsningsorienterede, fleksible og dygtige til vores arbejde. På vores Opel værksted tilbyder vi blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Reparation af forruder og buler
  • Sikker kontrol af dæk, dæktryk, lys og bremser
  • Olieservice
  • Service af klimaanlæg

.. og meget mere! Vi arbejder med alle bilens dele og udfører gerne basisservice af din Opel med garanti. Her tjekker vi alle bilens dele ved hjælp af originale testere, så vi kan foretage korrekte fejlsøgninger i din bil hver gang. Hos os er der ingen skjult agenda, og vi opfinder aldrig fejl. Derfor betaler du altid for det, din bil har brug for – hverken mere eller mindre.

Bevar køreglæden og kontakt os allerede i dag

Vi er et Opel værksted med hjertet på rette sted. Vi ved, hvad det vil sige at skabe professionelle løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Ønsker du at vide mere om vores ydelser, fremgangsmåde eller kerneværdier, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 97 32 03 01 eller kontakte os på mail: post@hydroautocenter.dk. Vi bestræber os hver dag på at skabe en god og uformel dialog med vores kunder, så de bevarer køreglæden.