Bilhandel

SørenProfil

Søren Madsen

Indehaver/Indkøber

 1. sbm@hacbiler.dk
 2. 91 91 03 01
 3. Søren er kaptajnen I salgsafdelingen. Han er utrolig dygtig til at opkøbe biler, beregne afgifter og en god salgsrådgiver. Søren arbejder struktureret og har stor ordenssans. Har du spørgsmål mht. salg/køb af bil eller beregning af registreringsafgifter så ring til Søren som altid er frisk og i godt humør.

Per Seisbøll

Per Seisbøll

Salgskonsulent

 1. ps@hacbiler.dk
 2. 91 89 29 30
 3. Per tager imod vores kunder med åbne arme og stort smil. Per har stor erfaring med salg og køb af biler. Har i spørgsmål så ring til Per, han hjælper gerne. Per er firmaets ”sprællemand”, som altid er i godt humør og altid smilende

Værksted

Brian Christensen

Brian Christensen

Indehaver

 1. bch@hydroautocenter.dk
 2. 60 37 30 40
 3. Brian tager imod kunderne på værkstedet, og er garant for god service samt løser de daglige opgaver. Brian har stor erfaring i autobranchen, så har du spørgsmål så ring. Brian er tidligere blevet kåret til Årets Bosch Car service værksted, da han arbejdede som leder i Herning. Brian er altid positive og har et god humør.

Lena Schmidt Blomberg

Lena Schmidt Blomberg

Kundemodtager/ Reservedelsekspedient

 1. Lena er altid glad og smilende.

  Lena har stor erfaring inden for branchen, og har bla. Været kundemodtager hos Ford Bjarne Nielsen og reservedelsansvarlig hos

  Refako i Ringkøbing.

Ryan Brandt

Ryan Brandt

Mekaniker

 1. rb@hydroautocenter.dk
 2. Ryan er en unik pladesmed, som både kan udbedre buler og skader på alle slags biler. Ryan kan også lave mekanisk arbejde som serviceeftersyn og mekaniske reparationer. Ryan er en lun og humørfyldt fyr.

Michael Kirkeby

Michael Kirkeby

Tekniker

 1. Michael er udlært hos Hydro Autocenter. Michael har sort bælte i Citroën og Peugeot. Er der nogle biler som driller, er Michael altid klar til at hjælpe, han er firmaets problemknuser. Han har de højeste uddannelser inden for Citroen og Bosch. Michael er altid smilende og i godt humør.

Niels Christian Plauborg

Niels Christian Plauborg

Pladesmed

 1. Niels kaldet NC er vores unikke pladesmed. Ingen skader er for store eller små han løser dem med pression. NC er dygtigt og intet overladt til tilfældighederne. NC er sjov og humoristisk.

Tobias M. Lauridsen

Tobias M. Lauridsen

Mekaniker

 1. Tobias er netop udlært mekaniker, efter at have gennemført Bosch Car Service lærlinge uddannelse. Tobias er altid frisk og smilende

Patrick Andersen

Patrick Andersen

Lærling

 1. Patrick er en glad og smilende mand, som brænder for faget.

  Patrick er startet på Bosch lærling uddannelsen som er landets førende indenfor autobranchen.

Isak Schakow

Isak Schakow

Lærling

 1. Isak er en glad og smilende mand, som brænder for faget.
  Isak er startet på Bosch lærling uddannelsen som er landets førende indenfor autobranchen.

Bogholder