Bekymrer du dig om din bils ve’ og vel? Så tag et smut forbi vores dygtige teknikere hos Hydro Autocenter i Ringkøbing, hvor du kan få et grundigt service af din Peugeot. Med mere end 30 års erfaring inden for serviceeftersyn og reparationer af biler, kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder på vores Peugeot-værksted.

Hvad er inkluderet i vores Peugeot-bilservice?

Vi er vant til at have fingrene nede i maskineriet, og derfor er der stort set ingen grænser for, hvad vi kan gøre for dig og din Peugeot. Vi kan fx hjælpe med:

  • Små og store serviceeftersyn på alle Peugeout-modeller
  • Testkørsel og kontrol af samtlige af bilens instrumenter, såsom bremser, lys mm.
  • Kontrol af alle væskeniveauer
  • Påfyldning og udskiftning af olie og oliefilter
  • Kontrol af dækmønster og dæktryk
  • Hjulskifte og dækmontering
  • Service af klimaanlæg
  • Aflæsning af bilens fejlkoder

Er der opstået et problem med din bil, som du ikke finder på listen ovenfor? Så bare rolig – vi finder en løsning, så din Peugeot bliver sikker at køre i til glæde for dig og andre bilister i trafikken. Vi vil altid anbefale dig at benytte et Peugeot-værksted, hvis du gerne vil være sikker på at bevare fabriksgarantien på din bil. Nye biler er i dag mere teknisk komplicerede, især el- og hybridbiler, hvilket stiller andre krav til servicen.

Book din næste service hos et Peugeot-værksted

Hos Hydro Autocenter reparerer og syner vi både nye og ældre Peugeot-modeller. Du kan med sikkerhed overlade din bil til vores Peugeot-teknikere, så du igen kan komme ud på vejene med ro i maven. Vi er stolte af at have mange tilfredse kunder i Skjern, Søndervig og Videbæk, der er tilknyttet vores erfarne Peugeout-værksted i Ringkøbing. Den personlige betjening og tillid er vigtige værdier i vores daglige arbejde, og derfor kan du selvfølgelig indgå en fast serviceaftale hos os. Book dit næste serviceeftersyn eller reparation hos os her på hjemmesiden, eller ring til os på telefon: 97 32 03 01 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.