Hvad er Dinitrol?

Dinitrol er en landsdækkende rustbeskyttelseskæde, som er godkendt og kontrolleret af Teknologisk Institut. De udfører landets grundigste rustbeskyttelse af biler i hele Danmark, herunder Ringkøbing Skjern, Søndervig og Videbæk. De fleste tror, at deres bil er omfattet af en rustgaranti, og det er delvist sandt – rustgarantien dækker dog kun ved gennemtæring eller ved indvendig rust (som altså ikke er forårsaget af udvendige forhold). Det vil sige, at rust, der opstår som følge af stenslag eller hårdført vejr, ikke er omfattet af nogen rustgaranti i udgangspunktet.

Hvorfor rustbeskytte sin bil?

Alle biler ruster med tiden, især i det danske klima, hvor fugt, slud, regn og frost er hverdagskost. Da kun meget få biler af hele verdens bilproduktion sælges til klimaer som de nordiske, betyder det, at bilproducenterne sparrer på rustbeskyttelsen. Når du rustbeskytter din bil med Dinitrol, forlænger du dens levetid og opnår samtidig en økonomisk fordel, når bilen engang skal sælges. Derudover bliver den også mere sikker at køre i.

Vi samarbejder med Dinitrol, så bilen ikke ruster væk under dig!

Hos Hydro Autocenter har vi et tæt samarbejde med Dinitrol på vores værksted i Ringkøbing, hvorfra vi servicerer mange kunder fra nær og fjern, herunder Skjern, Søndervig og Videbæk.

Dinitrol gør sit forarbejde ordentligt, før rustbeskyttelsen sættes i værk. Hjul og bundplader samt plast- og skærmdele fjernes fra bilens undervogn, hvorefter snavs, skidt og salt skylles væk.

Sprøjteskemaer til rustbeskyttelse sikrer den højeste kvalitet

Hos Dinitrol vægter de det grundige arbejde højt – det er kernen af al god rustbeskyttelse. Derfor udarbejder de nøje tilrettelagte sprøjteskemaer, der passer til alle bilmodeller. På den måde er det muligt at danne sig et fuldt overblik over bilens inderste hjørner og snævre passager, så de kan udføre den allerbedste kvalitets-rustbeskyttelse. Sprøjteskemaerne viser også, hvor eventuelt sårbare elektroniske og sikkerhedsmæssige dele sidder, så de ikke sprøjtes.

Forkæl din bil med Dinitrols rustbeskyttelse

Vi går op i at tilbyde vores kunder de bedste løsninger, og derfor er landets bedste rustbehandling en selvfølge i vores bilservice. Forkæl din bil med en grundig Dinitrol-rustbeskyttelse, og forlæng dens levetid, mens den samtidig bliver mere sikker at køre i. Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 97 32 03 01 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.