Har din rude fået et stenslag? Så er det vigtigt, at skaden bliver tilset hurtigst muligt. Hvis der kommer ekstra skidt og fugt i stenslaget er der risiko for, at skaden forværres og at ruden i værste tilfælde revner.

Hos Hydro Autocenter fikser vi stenslag for køreglade kunder i hele Ringkøbing, Skjern, Søndervig og Videbæk.

Vi reparerer alle stenslag

Hvis din rude har fået et stenslag, bør du dække det med et stenslagsplaster eller et stykke gennemsigtigt tape, indtil du kan få tid til reparation. Vi er erfarne i at udbedre stenslag, så ruden igen bliver så god som ny. Vi kan dog aldrig helt garantere, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud rent æstetisk, da det afhænger af glasset, og om vand og snavs har nået at sætte sig i stenslaget.

Hvis du har fået et stenslag, som er revnet, er større end en to-krone eller sidder mindre end fem centimeter fra rudens kant, kan det ikke repareres. I sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at udskifte ruden.

Hvor lang tid tager det at reparere et stenslag?

Det tager ofte ikke særlig lang tid, typisk 15-20 minutter. Du er velkommen til at køre hen til vores værksted og få et rudetjek samt en reparation af stenslaget, men det er også muligt at få en af vores sagkyndige teknikere ud på din adresse.

Din kaskoforsikring dækker stenslag

I de fleste tilfælde vil reparation af stenslag være dækket af din kaskoforsikring. Husk på, at jo hurtigere skaden udbedres, jo billigere bliver det også. Venter du for længe kan du risikere, at regningen løber op, hvilket der ikke er grund til, hvis det blot er en almindelig stenslagsskade, der kan udbedres med det samme.

Ring og få dit stenslag repareret med det samme

Desto længere tid der går, før et stenslag bliver tilset, desto værre bliver skaden. Derfor er det vigtigt at få repareret hurtigst muligt.

Har du fået et eller måske flere stenslag i din rude, kan du ringe til os på telefon: 97 32 03 01 for at booke tid til en reparation. Vi tilser din rude og bedømmer, om stenslaget kan repareres eller om der er behov for en udskiftning.