Hos Hydro Autocenter forstår vi, at det giver den tryggeste følelse i maven at få serviceret din Renault hos et Renault-værksted. Derfor har vi sørget for at have alle de rigtige godkendelser i orden, så vi kan reparere og servicere alle bilmærker. Vi har i alt 30 års erfaring med salg, reparation og serviceeftersyn af forskellige køretøjer, som kommer dig til gode! Du kan derfor trygt overlade din bil til vores kyndige teknikere på Renault-værkstedet i Ringkøbing.

Det får du med vores Renault-bilservice

På vores Renault-værksted tilbyder vi en lang række af bilservice til alle Renault-modeller, som vi kan tilpasse efter dine behov.

Vores Renault-værksted tilbyder blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Service af aircondition og klimaanlæg
  • Udskiftning af revnede ruder
  • Udretning af buler
  • Kontrol af bremser, dæk, dæktryk og lys
  • Kontrol af bremsevæske og kølervæske
  • Olieservice

… og mere til! Dette er blot nogle af de ting, vi tilbyder, men som oftest foretager vi basis serviceeftersyn, som inkluderer samtlige kontroller af bilens instrumenter. I vores basis serviceeftersyn prøvekører vi din Renault og kontrollerer dens bremser, lys, dæk, batteri og støddæmpere – og naturligvis sørger vi altid for at levere din bil tilbage i bedre stand, end da den blev afleveret.

Siger bilen en underlig lyd, når du kører, eller føles det som om, du kører på en bumlet vej på trods af en glat asfalt? Vi undersøger også og løser alle bekymrende problemer, der måtte opstå ud af det blå.

Kør ind på et Renault-værksted, og bevar fabriksgarantien

Trænger din bil til et kærligt serviceeftersyn eller en større reparation?

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilket autoværksted du vælger til at syne din bil. For at beholde fabriksgarantien på bilen er det vigtigt, at du benytter et Renault-værksted, som overholder de officielle krav fra Renault, der fremgår af dit servicehæfte. Vi har mange glade og loyale kunder fra Skjern, Søndervig og Videbæk tilknyttet vores Renault-værksted i Ringkøbing. Skal du være den næste i køen? Ring til os på telefon: 97 32 03 01 eller send os en mail til: post@hydroautocenter.dk. Vi vender tilbage, før Kevin Magnussen kan nå at køre en runde.